decrypt [crack] Key Network & Password WiFi/Hotspot


Semenjak beberapa tahun belakangan ini, dibeberapa tempat publik di Indonesia telah dipasang sejumlah arena wi-fi/hotspot yang memanjakan para penjelajah internet untuk melakukan aktivitas dunia mayanya. Nah, pernahkah anda merasa sebel jika sebuah jaringan tak menghendaki anda masuk atau menggunakan dengan proteksi password member?

Wow, coba gunakan Wireless Key View v1.15. Dengan software ini anda mampu melihat Nama jaringan, Tipe Key Networknya, dan hash passwordnya, sekaligus hasil cracknya. Segera coba, download dulu di:
http://www.4shared.com/file/233386248/bfc86a03/Wireless_Key_View_116.html

Review:

WirelessKeyView recovers all wireless network keys/passwords (WEP/WPA) stored in your computer by the ‘Wireless Zero Configuration’ service of Windows XP and by the ‘WLAN AutoConfig’ service of Windows Vista. It allows you to easily save all keys to text/html/xml file, or copy a single key to the clipboard.

WirelessKeyView doesn’t require any installation process or additional DLL files. Just copy the executable file (WirelessKeyView.exe) to any folder you like, and run it.
After you run it, the main window should displayed all WEP/WPA keys stored in your computer by Windows ‘Wireless Zero Configuration’ service. For WEP keys, the key is also displayed in Ascii form. Be aware that this utility can only reveal the network keys stored by Windows operating system. It cannot recover network keys stored by any other third-party software.

Deleting Wireless Keys Of Old Network Adapters
Starting from version 1.15 of WirelessKeyView, you can delete wireless keys/passwords of old network adapters that are no longer plugged to your computer, by using the ‘Delete Selected Items’ option.
Be aware that this delete option only works for network adapters that are not active anymore. If your network adapter is active, use the standard user interface of Windows to delete the unwanted keys.

Command-Line Options
/external Load the wireless keys from external instance of Windows XP.
/stext Save the list of all wireless keys into a regular text file.
/stab Save the list of all wireless keys into a tab-delimited text file.
/stabular Save the list of all wireless keys into a tabular text file.
/shtml Save the list of all wireless keys into HTML file (Horizontal).
/sverhtml Save the list of all wireless keys into HTML file (Vertical).
/sxml Save the list of all wireless keys to XML file.

System Requirement

* Windows XP with SP1 or greater.
* You must login to windows with admin user.
* filesize: 1.5mb

About these ads

15 Comments to “decrypt [crack] Key Network & Password WiFi/Hotspot”

  1. kalo dari Vista bisa gaya..?
    thanks

  2. bro file di rapidshare-nya kok gak bisa di download (error), gimana nih…

  3. Woy bro, erorr truss sampe mati

  4. Woy gan,
    Link yg Lo ksh gk berfungsi atau gk jlan.
    Kasih link bru…
    OK!

  5. bro dah berhasil di d/l dan di jalanin tapi kok gak bisa muncul passwordnya

  6. untuk pemberitahuan aja,
    ne software bukan untuk nge-Crack wifi!!!
    tapi software ini hanya mengumpulkan data wifi yang pernah kita gunakan,
    jadi klo kalian belum pernah menggunakan wifi dengan PC ataupun Notebook anda,
    maka tidak akan ada data yang dihasilkan….
    klo mo crack coba backtrack,
    banyak modulnya di mbah GOOGLE OK!

    • thanks bro…ya ini bukan untuk nge-crack wifi tapi untuk men decrypt wifi webkey yang udah di entry ke dalam OS kita…hehe thanks koreksinya…

  7. bahasa inggris wae ah terame………………….

  8. terameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    kalau ada yang baru kirim ja ke email w ok

  9. trims infonya masih mau coba moga2 yahud

  10. gmn cara yang bgus bwt masuk ke pwd hospot orang???trims

  11. Gimana sih cara menggunakan WirelesKeyView..?!

  12. bro, ternyata software ini cuman bisa buat liat password wireless yg SUDAH tersimpan di komputer kita doang, belom bisa scan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 34 other followers

%d bloggers like this: